Missie & visie

Wij zijn er voor jou

Samen

Focus Burn-out behandeling heeft maar 1 missie: mensen die hulp nodig hebben bij een burn-out passende zorg bieden. Ongeacht wat de aanleiding is van je burn-out, wij zijn er voor jou!

Datgene wat je aangereikt krijgt door onze specialisten wordt van jezelf. Natuurlijk blijven is belangrijk. Met onze aanpak hoort het nieuwe geleerde automatisch bij jou en ben je deskundig.
Naast het mentale werk je tijdens je herstel aan je lichaam. We brengen jou figuurlijk weer in beweging. Hierbij houden we rekening met jouw niveau van en mogelijke blessures/beperkingen – lichaam en geest als eenheid. Ook hier reiken wij jou oefeningen aan, die je tijdens je herstelperiode en daarbuiten kunt toepassen.
Wij zijn de Burn-out behandeling specialist. Wat je van ons mag verwachten is dat wij het burnout probleem in z’n geheel aanpakken. Ons unieke burnout behandeling is effectiever, doortastender en je bent sneller weer inzetbaar. Voor echte burn-out hulp ben je bij Focus Burn-out behandeling in de juiste handen.

Focus Burn-out behandeling heeft een visie voor ogen. Wij geloven erin dat verandering begint bij jezelf. Werk je aan jezelf, dan werk je niet alleen aan je eigen welzijn maar indirect ook aan een betere wereld. We zijn blij dat we onderdeel kunnen zijn van dit proces.