Duidelijkheid voor werknemer

Leer in 12 weken je echte drijfveren kennen

Focus Burn-out Behandeling ziet een burn-out als een waardevolle ervaring. Veel mensen die bij ons in behandeling zijn geweest zeggen dat deze burn-out een keerpunt was in hun leven.

Deze burn-out was het beste dat mij ooit is overkomen. Ik weet nu wat écht belangrijk voor mij is en hoe ik mijn leven wil invullen. De duidelijkheid die Focus Burn-out Behandeling mij gaf, heeft de basis gelegd van de rust die ik nu ervaar.

Merel, Salesmanager corporate accounts

Wil je weten hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij dit ook zo gaat ervaren? Onderzoek en ontdek met behulp van onze professionals tijdens ons 12 weken durende herstelprogramma waarom je op dit punt bent gekomen. Wat waren je valkuilen? Deed je altijd wat je zelf wilde of deed je wat je dacht dat er van je werd verwacht? Leer in 12 weken je echte drijfveren kennen en bepaal daarmee de koers van je toekomst!

Onze unieke Focus Burn-out Behandeling

Focus Burn-out Behandeling biedt een uniek 12 weken durend herstelprogramma, dat zich richt op alle verschillende aspecten van het klachtenbeeld:

Verminderen van klachten

Het versterken van de draagkracht

Onderzoeken van persoonlijke doelen

Leren voorkomen van een nieuwe burn-out

Het 12 weken durende herstelprogramma is actief, doelgericht en gepersonaliseerd. Het bestaat uit diverse standaard onderdelen zoals klachtenreductie, cognitieve therapie en coaching en terugvalpreventie. Dit wordt op basis van de persoonlijke wensen en behoeftes uitgebreid met aanvullende modules (running therapie, yoga, mindfulness, ontspanning en  job coach).

Met actief wordt bedoeld dat van jou een actieve inzet wordt gevraagd. Tijdens de sessies bedenk je samen met je behandelaar welke stappen je wil gaan zetten. Na iedere sessie krijg je huiswerkopdrachten mee naar huis. Het belangrijkste is dat er veranderingen gaan plaatsvinden in jouw leven thuis en op het werk.

Met doelgericht wordt bedoeld dat de behandeling erop gericht is jouw huidige klachten te verminderen en je weer in staat te stellen het werk te hervatten zonder dat je weer burn-out klachten ontwikkelt.

Met gepersonaliseerd wordt bedoeld dat de behandeling zich richt op die punten waar jij verandering nodig hebt. De onderdelen die voor jou essentieel zijn worden op maat uitgewerkt.

null

Aanmelden

Klik hier